Ad van Meurs presenteert...

Elke maandagavond in meneer frits
maandag 30 oktober 2017
Bertus Borgers + Shisha Group

Bertus Borgers speelt al sinds zijn vijftiende in rockbandjes. In zijn boeken ‘Weg van hier’, ‘Ik hou van Herman’ en ‘Onder onze voeten kruipt de Blues’ valt te lezen dat hij wel het een en ander heeft meegemaakt. Op het podium komen de verhalen tot leven als de muzikant Bertus een verteller wordt. Afgewisseld met veel muziek, waarbij hij begeleid wordt door zijn broer Ruud op gitaar, laat hij in ‘de Blues kleeft aan mij’ iedereen meekijken naar de dagelijkse details waar ook rockmuzikanten mee moeten opstaan en leven.

Tien jaar geleden ontmoetten gitarist/songwriter Ad van Meurs, Oud-virtuoos Haytham Safia en zangeres/producer Ankie Keultjes elkaar in een uniek wereldmuziek-project dat American Folk en Blues combineert met traditionele Arabische muziekstijlen: ‘Arabicana’ door No Blues. Voor deze gelegenheid treden zij op als trio 'The Big World' en laten zij het publiek kennismaken met upbeat Arabische tunes en ontroerende folk ballads en blues.

Shisha Group is het nieuwe trio van Haytham Safia (U'd, zang, bekend van o.a. No Blues), Janos Koolen (mandoline, gitaar, piano, zang) en Arthur Bont (drums, percussie). Muziek brengt mensen dichter bij elkaar. Grenzen vervagen en nieuwe klanken ontstaan. Deze bijzondere samenstelling van instrumenten en muzikale achtergronden inspireerde tot het schrijven van nieuwe composities en Shisha Group wil die graag met de wereld delen.

Ad van Meurs: “van Eindhoven tot aan de verre einder... dat alles op één podium deze avond!”

Let op: dit is een concert uit ons archief. Het is uiteraard niet meer mogelijk hier nog kaarten voor te bestellen.